Aan het schoonmaken sinds 2000

We zijn De Allesreinigster begonnen met een visie; Het leveren van de beste kwaliteit en beste service die mogelijk is.

Onze missie is duidelijk

Haal een grote taak van uw lijstje door ons uw huis te laten schoonmaken. Geniet van het idee dat uw hele huis schoongemaakt is door een team van professionals welke u volledig kunt vertrouwen.

Onze schoonmaakservice is compleet, consistent en altijd op u toegesneden. Als u een speciale service wilt, of wijzigingen in uw schoonmaakschema, of een deel van uw huis wilt uitsluiten, laat het ons vooral weten.

Onze schoonmaakservice kunt u afnemen per week, om de week, maandelijks of gewoon eenmalig. Tijdens elk bezoek zal ons team elke kamer afstoffen, stofzuigen en schoonmaken.

Alle kamers
Afstoffen,verwijderen van webben. Stofzuigen van vloeren,trappen en meubels (banken).Vloeren dweilen. Legen en schoonmaken van asbakken en vuilnisbakken.

Keuken
Schoonmaken van apparaten, keukenblad, kastjes, tafels en stoelen. Het schoonmaken van de wasbak en spatbladen. Het schoonmaken van de buitenkant van koelkast.

Badkamer(s)
Schoonmaken van de douche(s), badkuip(en) en wasbak(ken). Schoonmaken van toilet, schoonmaken van spiegels. Wassen van vloeren en tegels.

Indien er extra tijd over is steken we onze  handen niet in de mouwen en besteden we aandacht aan de extra klusjes zoals: bedden verschonen,strijken,ramen lappen, keukenkastjes van binnen schoonmaken etc.

Onze garantie

Wij geven een 100% tevredenheidsgarantie.
Geen kleine letters, geen sterretjes, geen zorgen.

Meer dan

250,000 beurten

Onze microvezel doeken nemen stof en vuil op in plaats van het te verplaatsen en gaan langer mee dan traditioneel katoen.

100%

Tevredenheid

Wij leveren onze service altijd naar volle tevredenheid.

Milieuvriendelijke

Schoonmaakproducten

Omdat vervuiling binnen het milieu vaker meer belast dan buiten nemen we schoonmaak heel serieus.

Kosten

Effectief

Precisie schoonmaak wordt geeist door vele moderne vakgebieden.